İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Oyakkent Ortaokulu

KARTAL AĞAR - OKUL MÜDÜRÜ

1990 yılında Batman/Merkeze bağlı Yeniköy Köyünde doğdu.2004’te  Batman merkeze bağlı Zorköy ilköğretim okulundan mezun oldu.2007’de Batman Cumhuriyet Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinden mezun oldu. 2013 yılında Hatay/ Mustafa Kemal Üniversitesi/ Türkçe öğretmenliği  bölümünü bitirdi.  2013 yılında İstanbul Malazgirt Ortaokuluna Türkçe öğretmeni olarak atandı. 2015- 2023 yılları arasında Piri Reis Ortaokulunda 01/11/2023 tarihine kadar müdür yardımcılığı görevini yürüttükten sonra 01/11/2023 tarihi itibariyle İstanbul/ Başakşehir/ Oyakkent Ortaokuluna kadrolu Müdür olarak atandı.2023 yılında ise İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü/Eğitim Yönetimi bölümünde “Okul Müdürlerinin Otantik Liderlik Davranışlarının Öğretmenlerin Örgütsel Siner Düzeylerine Etkisi”adlı tezli yüksek lisans öğrenimini  tamamladı.Eğitim alanında “ 6.Sınıf Ders Kitaplarında Yer Alan Metinlerin Değerler Eğitimi Açışından İncelenmesi.”adlı ulusal makalesi ,  “Okul Yöneticilerinin Sergilediği Yönetim Tarzlarının Çeşitli Değişkenlere Göre İncelenmesi “ adlı Uluslararası makalesi bulunmaktadır. Çocuk Hikayeleri ile ilgili bir kitap çalışması da  devam etmektedir.