İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - OYAKKENT ORTAOKULU

OYAKKENT ORTAOKULU

BAŞAKŞEHİR MAH. ANAFARTALAR CAD. AB BLOK NO 4/1 BAŞAKŞEHİR / İSTANBUL
Vizyon
Ülkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider bir ülke olmamız gayesi uğrunda fedakarlık yapabilen, şekilden ziyade üretimde varlık gösterebilen, kişilikli bireyler yetiştiren kurum olmayı başarmak. İleri düzeyde yabancı dil konuşabilen ve tamamı istihdam edilebilir niteliklere sahip öğrenciler yetiştirmek. Yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak vizyonumuzdur.
Misyon
Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen,milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen,din öğretimi anlayışının yayılmasına katkı sağlayabilecek, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek
OKULUMUZA 78 A AKSARAY - OYAKKENT OTOBÜSÜ İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ BAŞAKŞEHİR BELEDİYESİ ARKASINDA BULUNAN OYAKKENT SİTELERİNİN İÇİNDE ANAFARTALAR CADDESİ ÜZERİNDEDİR.
İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTADIR